rulouri romane

Rulouri romane


Calde, nepretentioase, rulourile romane cuceresc intotdeauna prin discretie si eleganta, fiind preferate pentru  decorarea ferestrelor din locuinte, a celor din sectiunea horeca, spatii comerciale, office si nu numai.

Utilizand accesorii adecvate (tije fibra de sticla, tije aluminiu, benzi textile, benzi de incretire, inele..etc) se pot realiza diferite variante de falduri. Imaginatia este cea care limiteaza numarul acestora.

Pentru rulourile romane oferim sistemele de manevrare de mai jos :

  • Eco (Spanish system) - actionat cu un snur cu blocator cu role randalinate. Se preteaza pentru dimensiuni medii realizate din tesaturi cu greutate redusa
  • Rustic (English system) - asemanator primului sistem dar realizat din componente mult mai rezistente  care permit realizarea unor produse de dimensiuni mari chiar in cazul tesaturilor grele (jacquard, tafta….etc.)
  • Lux ( Closed system) - se pot realiza rulouri romane de dimensiuni mici, medii, mari si exceptionale datorita sitemului precis si sofisticat de manevrare . Actionarea realizandu-se cu un lant cu bile care antreneaza un mecanism unitate de comanda prevazuta cu reductoare dimensionate functie de greutatea ruloului.
  • Up/Down (cu 2 unitati de comanda)  - ultima aparitie in domeniu. Rulourile realizate cu acest nou sistem permit ridicarea si coborarea partii inferioare a panzei din unul din mecanisme, iar din celalalt se realizeaza coborarea sau ridicarea partii superioare a panzei. Se pot realiza rulouri romane de dimensiuni mici, medii si mari. Actionarile sunt asemanatoare celor de la sistemul Lux.

Colectia “ ROMAN” formata din tesaturi cu opacitati diferite:

  • transparente , natur sau pelicularizate
  • translucide natur sau pelicularizate
  • dimout sau blackout, natur, pelicularizate sau cauciucate cu design-uri variate : plain, dobby, jacquard, print, burn-out, screen, rustic.. etc. realizate din fire de bbc, papirus, trevira, in, iuta, lana, trevira, polyester, pvc, fibra sticla, …etc.

 

Contact:
S.C. EURO DAN S.R.L.

Adresa showroom:
Iasi, str. Sf. Andrei nr.13
 
 
Telefon:
+40 232 267 519
+40 723 670 792
+40 722 396 787